![]() |
راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - نسخهی قابل چاپ +- انجمن تیراندازی و سلاح رایفلز (http://rifles.ir) +-- انجمن: ساخت ابزارالات مختلف و تعمیرات (/forumdisplay.php?fid=36) +--- انجمن: تعمیرات (/forumdisplay.php?fid=84) +--- موضوع: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی (/showthread.php?tid=381) |
RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - Jafar43 - ۱۲-۲-۱۳۹۲ ۰۷:۴۸ عصر (۱۲-۲-۱۳۹۲ ۰۲:۱۹ عصر)Yazdan نوشته شده توسط: سلام من یه تفنگ بادی 5.5 کرال دارم متاسفانه بازشم کردم و دیدم فنرش شکسته کجا میتونم پیداش کنم و بخرم قیمتش حدودن چقده.بعدشم میخواستم بدونم میشه یه فنر بهتر براش انداخت اگه میشه شرایطش چیه. ممنون پیشاپیش بابت راهنمایی درود برشما دوست عزیز بهتره که شما از فنر شادو 1000 مارک نخجیر (از این جلدآبیها) استفاده بکنی.اینا امتحان خودشونو پس دادن و نسبت به قیمتشون می ارزند. همانطور که دوست خوبمون جناب rezakaraj فرمودند واشر سر پیستونش رو با واشر دیانا 27 عوض کن که مکشش عالی بشه. ![]() RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - atilap273 - ۱-۱۵-۱۳۹۳ ۱۱:۰۵ صبح دوستان من یه مگنوم 350 دارم که وقتی مسلحش میکنم قسمت اول خلاصی ماشه کلآ آزاد می شه و از حالت فنری بودن میاد بیرون! اما قسمت دوم مرحله ماشه کاملآ خوب و نرمال عمل می کنه . در حالتی هم که سلاح مسلح نیست هر دو مرحله کاملآ نرم و عادی و فنری عمل می کنند . ماشه از نوع T06 و تفنگ نیز نو و آک خریداری شده و حدود 300 ساچمه شلیک کرده . در ضمن مقداری با پیچهای تنظیم ماشه ور رفتم که کاملآ درست عمل می کردند اما این لقی ماشه در مرحله اول و در حالت مسلح بودن را نتوانستم برطرف کنم . از اساتید خصوصآ MR.X عزیز که با این سیستم کاملآ آشنایی دارند خواهش می کنم راهنمایی بفرمایند . RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - mr.x - ۱-۱۵-۱۳۹۳ ۱۲:۲۱ عصر صفحه اصلی / سلاح های بادی ( فنری - پی سی پی pcp - نیترو پیستون - co2 ) / طبقه بندی بر اساس شرکت های سازنده سلاح های بادی فنری و پی سی پی / محصولات خانواده دیانا Diana products / سایر محصولات و تجهیزات / برسی ماشه های دیانا RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - Jafar43 - ۹-۸-۱۳۹۳ ۰۸:۴۸ صبح (۹-۷-۱۳۹۳ ۰۹:۱۷ صبح)ehsan22 نوشته شده توسط: سلام دوستان ایا زبونه ماشه کرال مگنوم گیر میاد یا باید بدیم تراش کاری بسازه؟توو تاپیک گفت و گوی متفرقه پاسخ دادم ولی اینجا هم میگم: اگه بخوای بدی به تراشکار هزینه اش از خود ماشه بیشتر میشه.کیت کامل ماشه کرال حدود 30 هزار تومن بیشتر نیست.(از این سایت میتونی خرید کنی)خودت هم میتونی درستش کنی.مال من خراب شد که یه خال جوش زدم روش و صافش کردم و دیگه تا الآن خراب نشده.(البته زیاد باهاش تیر نزدم) RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - severus snape - ۹-۲۳-۱۳۹۳ ۰۴:۰۰ عصر (۹-۲۳-۱۳۹۳ ۰۲:۰۵ عصر)ehsan22 نوشته شده توسط: دوستان چند تا سوال درباره ی دیانا54دارم خواهش میکنم این نکته توجه کن اگر واقعا هدفت خرید هست و سوالاتت هدفی در بر داره بپرس چون مثلا من الان 15 دقیقه از وقت استراحت بین دوتا کلاسم برای پاسخگوی گذاشتم پس برای وقت دیگران ارزش قائل باش. RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - sniper 20 - ۹-۲۷-۱۳۹۳ ۰۱:۰۱ عصر (۹-۲۷-۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ صبح)joyandeh نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان محترم تفنگ مگنوم 350 رو باز کردم ميخواستم بدونم براي بستنش پيستون و واشر وفنر رو گريس کاري کنم اگه اره از چه گريسي استفاده کنم با تشکر از همکاري شمادوست عزیز به هیچ وجه واشر سر پیستون رو گریس کاری و روغن کاری نکن ![]() ![]() برای پیستون هم فقط یه لایه خیلی نازک از گریس پایه مس بمال روش برای نرم تر و روان تر کارکردن تفنگ. (عکس از استاد kingmaker) ![]() توصیه نمیکنم فنر رو گریس کاری کنید اما اگر اصرار به این کار دارید یه مقدار از همون گریس پایه مس روی فنر بمال(یکم قدرت رو زیاد میکنه اما به مدت خیلی کم) باز هم تاکید میکنم به هیچ وجه واشر رو به هیچ روغنی آغشته نکنید RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - mohsenm2 - ۶-۱۹-۱۳۹۴ ۱۰:۲۴ صبح (۶-۱۸-۱۳۹۴ ۰۱:۱۰ عصر)saazeara نوشته شده توسط: سلامسلام دوست عزیز ضامنو درست جا نزدین، ضامنو مجدادا در بیارید و به روش صحیح جا بزارید درست میشه. RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - MP HUNTER - ۷-۹-۱۳۹۴ ۱۰:۵۳ عصر (۹-۲۷-۱۳۹۳ ۱۲:۲۴ صبح)joyandeh نوشته شده توسط: با سلام خدمت دوستان محترم تفنگ مگنوم 350 رو باز کردم ميخواستم بدونم براي بستنش پيستون و واشر وفنر رو گريس کاري کنم اگه اره از چه گريسي استفاده کنم با تشکر از همکاري شمابله. فقد فقد از گریس پایه مس اونم یک لایه بسیار نازک برای روان کاری. توجه! تیون قدرتی با گریس موقتی بوده و ما این کار را به عنوان روان کاری و بالا تر بردن عمر واشر به شما پیشنهاد میدهیم نه افزایش قدرت. RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - andytanha - ۱۱-۳-۱۳۹۴ ۰۷:۴۱ عصر سلام به همه دیروز یه 45 ماشه 01 باز کردم که فنرش رو عوض کنم بعد از تعویض میخواستم تفنگ رو جمع کنم که موقع جا زدن پیم نگه دارنده ماشه قطعه 52 خم شد ( کلا از شکل اولیه خارج شد) خلاصه تفنگ رو بستم وقتی میخوام تفنگ رو مسلح کنم ماشه مسلح میشه اما پیستون رو ماشه گیر نمیکنه احتمال داره از همون قطعه باشه یا نه گیر کار جای دیگه هست / اگه کسی عکس سالمشو داره بزاره شایت بتونم درستش کنم http://up.vbiran.ir/uploads/7584145348268217930_%D8%AF%DB%8C%D8%A7%D9%86%D8%A7%2045.png ![]() RE: راهنمایی و مشاوره برای تعمیر تفنگ بادی - logaritm - ۱۱-۹-۱۳۹۴ ۱۲:۰۲ صبح چطوری متوجه شدین ماشه مسلح شده؟ یعنی تفنگ به حالت ضامن میره ؟ ولی. پیستون ازاده .قبلا یک سری عکس کامل از ماشه ۰۱ داشتم .ولی اگه عجله دارین در فروم networke54 کاملترین اموزش ماشه ۰۱ وجود داشت.با یک سرچ کوچیک پیدا میکنید. |