اطلاع رسانی ها
زمان کنونی: ۱-۱-۱۴۰۲, ۰۹:۱۲ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: rifles
آخرین ارسال: Jafar43
پاسخ: 14
بازدید: 31430

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 1 رأی - میانگین امتیازات: 2
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
اطلاع رسانی ها
نویسنده پیام
مدیر فنی انجمن
عنوان : کاربر ارزشمند - مدیر فنی
اعتبار: 76
وضعیت : آفلاین
سپاس شده 6975 بار در 1866 ارسال
ارسال: #11
RE: اطلاع رسانی ها
تغییرات جدید در انجمن

امشب کمی وقت آزاد پیدا کردم و چندساعتی درگیر ایجاد یه سری تغییرات روی انجمن بودم که اکثرا به چشم نمیاد، اما چندتا تغییر قابل روئت برای شما،

اول اضافه شدن نسخه مبایل به انجمن هست؛ برای اونایی که با مبایل وارد میشن قالب اختصاصی به طور خودکار با توجه به اندازه صفحه نمایش مبایلشون و نوع سیستم عامل خودکار بهسازی میشه. نسخه مبایل بسیار سبک هست برای سرعت های پایین تمام پوسته ها و عکس های سنگین و اضافی درش حذف شده، اما همچنان نواقصی داره که بعدا باید حلش کنم، یکیش نشون ندادن آخرین پست ها در صفحه اول؛ نداشتن امکان تشکر و ...

مورد بعدی اضافه شدن دکمه ذخیره صفحه به صورت پی دی اف هست؛ بالای هر صفحه سمت راست نوشه save page as a pdf به کلیک کردن یک پی دی اف از کل صفحه دقیقا به همون شکل درست میکنه. به جز در تاپیک هایی که فقط برای دسترسی اعضا یا اعضای خاصی تنظیم شده که اجازه نمیده صفحه به صورت پی دی اف ذخیره بشه 4

مورد بعدی، نصب پلاگین کوچک کننده اندازه تصاویر برای نمایش بهتر در انجمن هست؛ چون شیوی نمایشش مدنظرم نبود مجبور شدم خیلی از قسمت هاشو خودم دوباره بنویسم و تنظیم کنم. هنوز یه مقداری دیگه کار داره که بعدا با حوصله بیشتری انجامشون میدم.

مورد بعدی، به طور آزمایشی و بهتره بگیم موقت در هنگام استفاده از قسمت پاسخ پیشرفته ( شامل پاسخ سریع نمیشه ) یه بخش هم برای آپلود عکس باز میشه که هنوز خیلی کارا باید روش انجام بدم فعلا آزمایشی هست.

مورد بعدی تبدیل ساعت و تاریخ انجمن از میلادی به شمسی بود که خیلی خیلی دردسر کشیدم؛ بازم ساعتش ساعت رسم ینیست و ساعت قدیمه که بعدا درستش میکنم. فعلا بیشتر از این بلد نبودم.

مورد مهم بعدی امکان قرار دادن ویدئو از سایت آپارات در انجمن به طور مستقیم

و چندین تغییر جزئی فنی مربوط به هاست و تنظیمات پلاگین و .... که برای عموم ملموس نیستن اما مجموع عمین تغییرات تا الان 7 ساعته پشت سیستم نگهم داشته هنوز شام هم نخوردم.

پی نوشت :

و جدید ترین تغییر : امکان گذاشتن آهنگ و فایل صوتی به صورت پخش کننده مدیا در انجمن 132
و این داستان همچنان ادامه دارد 17
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن.
_وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می‌توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی‌ها را تکرار کرد.
برتراند راسل
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۱-۲۶-۱۳۹۳ ۰۲:۲۴ عصر، توسط mr.x.)
۱-۲۵-۱۳۹۳ ۱۱:۲۵ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط amiremadi ، Jafar43 ، ALONE HUNTER ، rifles
مدیر فنی انجمن
عنوان : کاربر ارزشمند - مدیر فنی
اعتبار: 76
سپاس شده 6975 بار در 1866 ارسال
ارسال: #12
اطلاعیه:

چون هاست فعلی سایت زیادتر از نیازمون بالا هست تصمیم گرفتیم فعلا سایت به هاست کوچکتری منتقل کنیم تا زمانی که نیاز بشه میتونیم دوباره از هاست بالا استفاده کنیم. به همین دلیل امشب؛ از نیمه شب تا صبح ممکنه سایت از دسترس خارج بشود4
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن.
_وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می‌توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی‌ها را تکرار کرد.
برتراند راسل
۵-۲۸-۱۳۹۳ ۱۲:۲۸ عصر
 سپاس شده توسط Jafar43 ، amiremadi
**
کاربر با تجربه
عنوان : کاربر ارزشمند
اعتبار: 34
سپاس شده 2126 بار در 511 ارسال
ارسال: #13
باتوجه به دردسترس نبودن مدیر فنی ( mr.x) و مشکلاتی که اخیرا در قالب انجمن مشاهده میشد تصمیم گرفتم که شخصا این مشکل حل کنم. از امروز صبح تا الان که تقریبا نزدیک غذا خوردنه روش کار میکردم تا علاوه بر حل شدن مشکلات قالب های قبلی چند قالب جدید به سایت اضافه کنم. اگر مشکلی مشاهده کردید اطلاع بدین تا سعی کنم برطرف بشه.

چند قالب جدید به انجمن اضافه شد همچنین مشکلات نبود ارسالها ی اخیر و سایر امکانات که در بعضی پوسته های فرعی بود نیز حل شد. قالب پیشفرض سایت که کادر های قرمز رنگ داشت هم تغییر کرد به قالب فعلی که کمی ملایمتر هست. اگر کسی قالب قبلی میپسنده یا بهش عادت داره میتونه از پایین صفحه سمت راست قسمت انتخاب پوسته/ گزینه قالب اصلی 0 ( قرمز ) انتخاب کنه
اغلب گفته می شود که سه دگرگونی بزرگ در اندیشه، دیدگاه مرجعیت بشر را تهدید کرده است. اول، کپرنیک اثبات کرد که زمین مرکز عالم نیست تا در پیرامون آن همه اجرام سماوی بچرخند. دوم، داروین نشان داد که ما مرکز زنجیره حیات نیستیم، بلکه مانند همه مخلوقات، از اشکال دیگر حیات تکامل یافته ایم و سوم، فروید که ثابت کرد که ما اربابان خانه خود نیستیم، بیشتر رفتارهای ما توسط نیروهایی خارج از آگاهی و شعور ما کنترل و اداره می شوند. شکی نیست شریک نظریه فروید که مورد اعتراف وی قرار نگرفته، آرتور شوپنهاور است. چرا که سالها قبل از تولد فروید، شوپنهاور مطرح کرده بود که ما با نیروهای زیست شناختی پیچیده ای هدایت می شویم و سپس خود را با این تفکر فریب می دهیم که ما آگاهانه اعمال خود را انتخاب می کنیم
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۵-۲۳-۱۳۹۴ ۱۲:۴۳ عصر، توسط severus snape.)
۵-۲۳-۱۳۹۴ ۱۲:۳۹ عصر
 سپاس شده توسط sniper 20 ، MP HUNTER ، Jafar43 ، ali212
مدیر کل
عنوان : Administrator-مدیرکل
اعتبار: 67
سپاس شده 2237 بار در 389 ارسال
ارسال: #14
دستت درد نکنه شایان جون41
بازم ایراداتی داره.مثلا" متن امضا مثل قبل کادر نداره و انگار با پست قاطی شده.اگه بتونی اینم درست کنی خیلی خوبه.بازم اگه چیزی دیدم اطلاع میدم.
با سپاس از شما
خلق را تقلیدشان بر باد داد
ای دوصد لعنت بر این تقلید باد
۵-۲۳-۱۳۹۴ ۰۹:۱۹ عصر
 سپاس شده توسط sniper 20 ، MP HUNTER ، ali212 ، severus snape
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته: