سلام به همه دوستان .بنده قصد خرید پی سی پی دارم وممنون میشم که راهنمای واصلاعات خودتون رو به هم بگید
من می خوام تفنگم ظاهر اسلحه رو داشته باشه ،ملاکم دقت وکیفیت هست وفقط برای هدف زنی تو فاصله دور می خوام بالای 150متر
خواستم بدون کسی والتر دومیناتور داره ؟ تا چه مسافتی هدف زنی کرده با بهترین شرایط؟؟؟؟
هزینه مالی هم خوب نیست .مگر نه انتخاب اولم ولکان تاکتیتال هست،شما بین تفنگ های: کرال: مگا وایو ؟و پرو؟ و مگسی.؟
والتر .؟ دقت خوبه
گالاتان ساده .؟ظاهر وقدرت خوبه
کدوم رو تایید می کنید با توجه به نیاز من ؟
والتر میگن لوله 12 خان والتر داره ودقتش هم خوبه ، در کل چطوره ؟؟
مثلا برای شارژ کپسول که فشارکاری تفنگ300بار هست با کپسول مشکلی 300باری مشکلی نیست. اگه ممکنه در مورد معایب ومزایا هر کدام صحبت بفرمایید.
ودر اخر کالبیر 17 یا 22 بگیرم فرق شون مثل فنری هست؟؟؟
می خوام به کمک شما بهترین انتخاب رو داشته باشم.
ممنون میشم راهنمای کنید عزیزان
با تشکر فراوان
تاپیک معرفی و برسی انواع پی سی پی ها موجوده خودتون برید بخونید. بعدشم هیچ پی سی پی بالای 150 متر دقیق نداریم کلا فکر کنم شما پی سی پی با برنو و خفیف اشتباه گرفتین پی سی پی برلی نهایت تا 100 متر هست اونم پی سی پی های خوب با ساچمه و دوربین مناسب از این تخیلات بیاین بیرون
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن. _وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمیها را تکرار کرد. برتراند راسل
احتمالا گامو ها که از نظرم مفت نمی ارزن ولی بهتر از چینی هاست الان سالهاستاطلاعات و مطالعاتی درباره تفنگای بادی ارزون ندارم اطلاعاتی از قیمتا و مدلای جدید ندارم
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن. _وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که میتوان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمیها را تکرار کرد. برتراند راسل