ظاهرا جای این تاپیک هم خالیه
چون یکی از شکار هایی اصلی شکارچیان با تفنگ بادی هست و حتما دوستان سوالات و تجربه هایی در باره اش واسه گفتن دارن
کبوتر چاهیی یا کبوتر کوهی از خانواده کبوتر سانان و از زیر گونه کبوتر اهلی و فراری است
کبوترهای چاهی رنگهای متنوعی دارند ولی همه آنها دو خط سیاه بر روی هر بال خود دارند. تشخیص نر و ماده آنها از هم مشکل است.
کبوترها در محیطهای باز و نیمه باز از جمله مزارع کشاورزی و شهرها زندگی میکنند. جمعیت وحشی بر لبهٔ صخرهها و کوهها آشیانه میسازند. در فصل سرد برای آفتاب گرفتن روی دکل های برق دیده میشه
طبق تجربیات دوستان این کبوتر خیلی باهوش هست و اجازه نزدیک شدن کمتر از 50 تا 60 متر رو به شکارچی نمیده
سلام چیزی که گفتید تقریبا غلطه من صبح زود طرفای شش و نیم صبح میرم کنار باشگاه کنار خونمون چون اون کفترا بیشتر زیر شیروانی های بزرگ لونه میسازن و باشگاه با سقف شیروانی بهترین جا واسه لونه ساختن اوناست چون نور کمه دوربین تفنگم خوب نشون نمیده با چراغ گوشیم نور میندازم و نشونه میگیرمو میزنم و از فاصله ی کمتر از ده متر بر خلاف کفته ی شما من میگم اصلا این پرنده باهوش نیست ولی وقتی کنار همن یکیو بزنی بقیه در میرن توصیه ی من اینه که وقتی میزنین با سایلنسر یا یه همچین چیزی بزنین البته من امتحان نکردم شاید اصلا وقتی یکی میوفته بقیه میترسن در میرن البته تو تهران صبح ساعت هفت برین بیرون میبینین که رو همه جاهستن البته من اهل تهران نیستم و اهل سراب از آذربایجان شرقی هستم و اینجا اضاع کاملا متفاوته حالا باز خودتون برین شکار استاد میشین و بهتر از هر کس دیگه ای کفتر چاهی میزنین موفق باشید