معرفی و برسی کلت گازی والتر پی پی کا/UMAREX WALTER PPK S
زمان کنونی: ۱-۱-۱۴۰۲, ۰۸:۵۷ صبح
کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان
نویسنده: mr.x
آخرین ارسال: sinahamedan
پاسخ: 2
بازدید: 7781

ارسال پاسخ 

امتیاز موضوع:
  • 0 رأی - میانگین امتیازات: 0
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
نویسنده پیام
مدیر فنی انجمن
عنوان : کاربر ارزشمند - مدیر فنی
اعتبار: 76
وضعیت : آفلاین
سپاس شده 6975 بار در 1866 ارسال
ارسال: #1
به زودی....
اینكه نظری را همه می پذیرند، نمی تواند دلیلی بر درست بودن آن نظر باشد. در حقیقت، با توجه به نادانی اكثریت نوع بشر، امكان نادرست بودن نظری كه همگان آن را می پذیرند بیشتر است تا عكس آن.
_وقتی این همه اشتباهات جدید وجود دارد که می‌توان مرتکب شد، چرا باید همان قدیمی‌ها را تکرار کرد.
برتراند راسل
۷-۲۰-۱۳۹۶ ۱۲:۵۰ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
*
Registered
عنوان : Registered
اعتبار: 2
وضعیت : آفلاین
سپاس شده 4 بار در 2 ارسال
ارسال: #2
RE: معرفی و برسی کلت گازی والتر پی پی کا/UMAREX WALTER PPK S
نسبت به تجربه ای که پیدا کردم از میان چند نوع کلت گازی این مدل رو پسندیدم که دلایلش به صورت زیر هست:

این کلت تمام فلزی ساخته شده و فقط از روکش دسته و روکش لوله پلاستیک استفاده شده و همچنین خشابش نیز از پلاستیکه

عملکرد این کلت شبیه نظامی (جنگی)هست که با یک بار کشیدن قسمت بالاش مسلح میشه البته با دست هم میشه چکش ضربه ایشو مسلح کرد و با هر شلیک خودشو اتوماتیک مسلح میکنه

و یه چیز دیگه ای هم که هست من با کلت های دیگه شلیک داشتم متوجه صدا و مقدار شاتش شدم که من شمردم حدودا 60 تیر با یه کپسول میزنه و صداش هم خوبه

و یه مزایای مهم و خوب این کلت میشه به راحتی مثل جنگیش باز و بست کرد اما کلت های دیگه رو به راحتی نمیشه باز و بست کرد و حتی تعویض قطعه نیز تو این کلت بسیار اسونه

از دو نوع جنس ساچمه سربی و استیل استفاده کردم و مشکلی براش پیش نیومد اما بعضی کلت ها ساچمه استیل گیر میکنه مثل برتا

راستی این کلت یه فرقی هم داره اینکه نسبت به کلت های دیگه زودتر باید تمیز و سرویس بشه حتما باید روغن کاری بشه من که تو یوتیوب و سایت های خارجی دیدم از یه نوع روغن مخصوص (روغن سیلیکون)استفاده میکرد و حتما پیشنهاد میکنم قبل از استفاده از کپسول سر کپسول رو فقط با روغن سیلیکون چرب کنین و اگه غیر از این چیز دیگه ای بزنین واشرش از بین میره و الان هم از این واشراش پیدا نمیشه اگه هم باشه اصلی نیستن و عمرشون خیلی کمه و زود از بین میرن
[تصویر:  c14j_20150629_231847.jpg][تصویر:  0d3j_09-26-08-3.jpg]
(آخرین ویرایش در این ارسال: ۷-۲۱-۱۳۹۶ ۱۲:۵۱ عصر، توسط sinahamedan.)
۷-۲۱-۱۳۹۶ ۱۲:۳۸ عصر
یافتن تمامی ارسال‌های این کاربر نقل قول این ارسال در یک پاسخ
 سپاس شده توسط mr.x ، Jafar43 ، sniper 20
ارسال پاسخ 

پرش به انجمن:

کاربرانِ درحال بازدید از این موضوع: 1 مهمان

انتخاب پوسته: